Προϊόντα για με κακάο (99)

Βούτυρο Κακάο 100γρ και 250γρ

Βούτυρο Κακάο 100γρ και 250γρ

Βοτανικό όνομα: Theobroma cacao Προέλευση: Καμερούν SKU: AR-9 Δοχείο: 100g, 250g
Σοκολάτα με φιστίκι

Σοκολάτα με φιστίκι

10% Καπρυλικό οξύ (C8) που προέρχεται από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα δημιουργήσει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βεταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα. SKU:5430002193038 ποιο Πολυόλη:11,5g Ενέργεια:401Kcal, 1678kJ Συνολικά λιπαρά:38,8g ποιο Κορεσμένο λίπος:20,6g Υδατάνθρακες:18,5g ποιο Ζάχαρη:5g* Πρωτεΐνη:12,8g Αλάτι:0,1g Ίνες:27,7g
Σκοτεινός

Σκοτεινός

Γέμιση τρούφας με γεύση επιπλέον μαύρης σοκολάτας, πασπαλισμένη με κακάο
Μπακλαβάς με φιστίκια (2,5 lbs) - Επιδόρπιο Lezza

Μπακλαβάς με φιστίκια (2,5 lbs) - Επιδόρπιο Lezza

Επίπεδο γλυκό φτιαγμένο από φύλλο, γεμιστό με ψιλοκομμένα φιστίκια και γλυκισμένο με σιρόπι SKU: 600214 we: 2,5 lbs / 1250 gr st: 5 Ημέρες
Φρέσκα Κόκκοι Καφέ

Φρέσκα Κόκκοι Καφέ

Ο φρέσκος καφές σε κόκκους αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν καβουρντιστεί πρόσφατα και είναι έτοιμοι να αλεσθούν και να παρασκευαστούν για καφέ. Αυτοί οι κόκκοι διατηρούνται σε ολόκληρη μορφή για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και να προστατεύουν τα αρώματα και τις γεύσεις μέχρι τη στιγμή της άλεσης.
Σοκολάτα Πάσχα - CHO/BL-C112-3-003 JP

Σοκολάτα Πάσχα - CHO/BL-C112-3-003 JP

3,4 x 5,5 cm ΛΕΥΚΟ CHO 60 τεμ/Κουτί κωδικός:1037218
Ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα - η σημασία μιας υγιούς ισορροπίας

Ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα - η σημασία μιας υγιούς ισορροπίας

Αυτό το βιβλίο τονίζει τη σημασία της υγιούς ισορροπίας μεταξύ των λιπαρών οξέων Omega-3 και Omega-6. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις πηγές αυτών των λιπαρών οξέων και πώς συμβάλλουν στη συνολική υγεία. Αυτό το βιβλίο είναι ένας πολύτιμος οδηγός για οποιονδήποτε θέλει να βελτιστοποιήσει τη διατροφή του και να μάθει περισσότερα για τον ρόλο των λιπαρών οξέων στο σώμα. Είναι απαραίτητο για άτομα που είναι προσανατολισμένα στην υγεία και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Σκόνη κακάο - εξωτική σκόνη

Σκόνη κακάο - εξωτική σκόνη

Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας. Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Σκόνη κακάο 100γρ και 250γρ

Σκόνη κακάο 100γρ και 250γρ

INCI: Theobroma cacao Προέλευση: Καμερούν SKU: AR-7 Δοχείο: 100g, 250g
Βούτυρο κακάο - Φυσικό βούτυρο κακάο χονδρικής

Βούτυρο κακάο - Φυσικό βούτυρο κακάο χονδρικής

Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας. Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Origine Pure 100% Τανζανία

Origine Pure 100% Τανζανία

Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία φυτών. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλά επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια. Προέλευση: Τανζανία Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο (βιολέτα), ξηροί καρποί SKU: 5430002193199 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Σκοτεινός

Σκοτεινός

Σκοτεινός
Origine Σκοτεινό 70% Τανζανία

Origine Σκοτεινό 70% Τανζανία

Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία χλωρίδας. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλώς επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την απονομή βιολογικής πιστοποίησης για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια. Προέλευση: Τανζανία Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο, ξηροί καρποί SKU: 5430002193274 Ποια Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Ποια ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g
Origine Σκοτεινός 70% Μαδαγασκάρη

Origine Σκοτεινός 70% Μαδαγασκάρη

Ο κακάο Sambirano Tsarafandray είναι πιστοποιημένος βιολογικός· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και μόνο φυσικά λιπάσματα στην παραγωγή του. Τα δέντρα κακάο αναπτύσσονται κάτω από την οροφή των αυτόχθονων δέντρων σκιάς μαζί με μάνγκο, μπανάνες, βανίλια, ανανά, πιπεριές και άλλες καλλιέργειες. Αυτά τα βιώσιμα συστήματα αγροδασοκομίας σχηματίζουν μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα φυσικά τροπικά δάση του Sambirano. Αυτό είναι πολύ αναγκαίο· πάνω από το 40% των δασών της Μαδαγασκάρης έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια και τα υπόλοιπα δάση είναι κατακερματισμένα. Η αποδάσωση και η διάβρωση του εδάφους είναι μια σοβαρή απειλή, μειώνοντας την ικανότητα των αγροτών να παράγουν αρκετό φαγητό. Με τη βοήθεια της Rainforest Alliance, οι καλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Sambirano φυτεύουν νέα δέντρα για να καταπολεμήσουν τη διάβρωση του εδάφους, να προστατεύσουν τα υπόλοιπα δασικά θραύσματα και να αποκαταστήσουν το φυσικό τοπίο της κοιλάδας. Ο κακάο Sambirano Tsarafandray έχει ένα όμορφο προφίλ γεύσης με μέτρια οξύτητα. Προέλευση: Μαδαγασκάρη Περιοχή: Haut Sambirano Ποικιλία: Criollo-Trinitario και Forastero Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και γιασεμί SKU: 5430002193250 Περιεκτικότητα σε Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Εκ των οποίων ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g
Ορθογώνιο

Ορθογώνιο

Ορθογώνιο
Βούτυρο ξηρών καρπών Πεκάν

Βούτυρο ξηρών καρπών Πεκάν

Με MCT Με σύμπλεγμα κολλαγόνου Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Crémeux’ SKU:5430002193502 Ίνες:8g Ενέργεια:713Kcal, 2985kJ Συνολικά λιπαρά:69.3g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:16.9g Υδατάνθρακες:7.5g εκ των οποίων ζάχαρη:2.8g εκ των οποίων πολυόλες:4.5g Πρωτεΐνη:11g Αλάτι:0g
Origine Dark 70%: Βενεζουέλα

Origine Dark 70%: Βενεζουέλα

Η ιστορία της Βενεζουέλας Δάσος Ο καφές Rio Caribe Superior καλλιεργείται σε αγροδασικά συστήματα, όπου τα δέντρα κακάο συνδυάζονται με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και δημιουργεί μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα. Ο καφές Rio Caribe Superior της Βενεζουέλας προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονη και ισχυρή σοκολατένια γεύση με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθικές νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη αναστροφή ανάλογα με τη θερμοκρασία. Προέλευση: Βενεζουέλα Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε Ποικιλία: Criollo και Trinitario Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθικές SKU: 5430002193267 Ποια Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Ποια ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g
Προέλευση βανίλιας από την Ουγκάντα

Προέλευση βανίλιας από την Ουγκάντα

Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: τη Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραντ Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραντ Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί. Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακές πέτρες δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στα Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο. Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται κάψουλα-κάψουλα, στην ακριβή βαθμίδα "τεχνικής ωρίμανσης", λίγο πριν ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, γλυκαντικά ινοσιτόλη, ερυθριτόλη, ριβόζη, κολλαγόνο, οκτανοϊκό οξύ (coconut mct), λοβοί βανίλιας (1%), γλυκαντικό θαυματίνη (καρπός κατεμφέ). Περιέχει τουλάχιστον 60% συστατικά κακάο. Προέλευση: Ουγκάντα Περιοχή: Στα σύνορα της Κονγκό Ποικιλία: Πλανιφόλια Υποδείξεις: Δέρμα, Κόκκινα Φρούτα, Καραμέλα SKU: 5430002193076 Ποια Πολυόλες: 25g ° Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ Συνολικά λιπαρά: 49g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g Υδατάνθρακες: 32g Ποια ζάχαρη: 6g * Πρωτεΐνη: 9g Αλάτι: 0g
Μεξικανική Βανίλια Προέλευση

Μεξικανική Βανίλια Προέλευση

Το Μεξικό είναι η χώρα προέλευσης της βανίλιας. Ήταν οι Τοτονάκες (οι Αζτέκοι ήρθαν αργότερα), ένας αμερικανικός λαός, που καλλιεργούσε αυτό το υπέροχο προϊόν στις πολιτείες της Βέρα Κρουζ και της Πουέμπλα, ειδικότερα. Στον 16ο αιώνα, οι αποικιοκράτες τους, οι Ισπανοί, ανακάλυψαν τη βανίλια και αποφάσισαν να την εξάγουν σε άλλες αποικίες. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, γλυκαντικά ινοσιτόλη, ερυθριτόλη, ριβόζη, κολλαγόνο, οκτανοϊκό οξύ (MCT καρύδας), λοβοί βανίλιας (1%), γλυκαντικό θωματίνη (καρπός κατεμφέ). Περιέχει τουλάχιστον 60% συστατικά κακάο. Προέλευση: Μεξικό Περιοχή: Κεντρική Αμερική Ποικιλία: Planifolia Υποδείξεις: Γήινες, σταφίδες, μπαχαρικά SKU: 5430002193090 Ποια Πολυόλες: 25g ° Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ Συνολικά λιπαρά: 49g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g Υδατάνθρακες: 32g Ποια ζάχαρη: 6g * Πρωτεΐνη: 9g Αλάτι: 0g
Καθαρή Προέλευση 100% Περού

Καθαρή Προέλευση 100% Περού

Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στις 10 πιο βιοποικιλόμορφες χώρες του κόσμου. Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία. Δεδομένου ότι ο κακάο αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτούν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί είναι οργανικά παραγόμενος και πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα. Ο κακάο Περού Ουκαγιαλί προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή σε οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποδείξεις φρουτώδους γεύσης. Μετά την χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους κακάο σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης. Προέλευση: Περού Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος Ποικιλία: Τρινιτάριο Υποδείξεις: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα SKU: 5430002193212 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Λευκό ορθογώνιο

Λευκό ορθογώνιο

Λευκό ορθογώνιο
Βούτυρο ξηρών καρπών Αμυγδάλου

Βούτυρο ξηρών καρπών Αμυγδάλου

Με MCT Με Πολυκολλαγόνο Χωρίς φοινικέλαιο Μοναδική υφή ‘Crémeux’ SKU:5430002193458 Ίνες:9g Ενέργεια:668Kcal, 2793kJ Συνολικά λιπαρά:56g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:13g Υδατάνθρακες:15g εκ των οποίων ζάχαρη:3,6g Πρωτεΐνη:21g Αλάτι:0g
Origine Σκοτεινός 70% Ισημερινός

Origine Σκοτεινός 70% Ισημερινός

Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο αγροδασικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του ανταμείφθηκε με βιολογική πιστοποίηση. Προέλευση: Ισημερινός Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο Ποικιλία: Nacional Υποδείξεις: Τροπικοί, ανθώδεις, φυτικοί τόνοι SKU: 5430002193236 Ποια Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Ποια ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g
Origine Pure 100% Εκουαδόρ

Origine Pure 100% Εκουαδόρ

Ο κακάο στην φάρμα Garyth καλλιεργείται σε ένα βιώσιμο σύστημα αγροδασοκομίας, το οποίο βοηθά στην προστασία της φυτικής και ζωικής ζωής στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της πλούσιας βιοποικιλότητας του εθνικού πάρκου Tumbes-Chocó Magdalena. Αυτό το πάρκο είναι ένα από τα 25 κορυφαία hotspots βιοποικιλότητας στον κόσμο και εκτείνεται σε 3 χώρες. Ενώ η βιοποικιλότητα είναι σχετικά άθικτη στην Κολομβία και το Περού, απειλείται σοβαρά στον Ισημερινό λόγω της αποδάσωσης και της μονοκαλλιέργειας. Η προσέγγιση του Garyth στην παραγωγή κακάο είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η φύση και η γεωργία μπορούν να συνυπάρχουν σε αρμονία. Ως παθιασμένος και γνώστης βιολογικός αγρότης, ο Θωμάς έχει εισαγάγει διάφορα φυσικά συστήματα για να προστατεύσει τα δέντρα και τις καλλιέργειές του από ασθένειες και να ενισχύσει την επικονίαση και την υγιή ανάπτυξη των καρπών κακάο. Το 2019, η σκληρή δουλειά του επιβραβεύτηκε με βιολογική πιστοποίηση. Finca Garyth Nacional κακάο έχει ένα πολύπλοκο και ήπιο προφίλ που κυριαρχείται από άγριες τροπικές γεύσεις, ανθισμένες νότες. Προέλευση: Ισημερινός Περιοχή: Σάντο Ντομίνγκο Ποικιλία: Nacional Υποδείξεις: Τροπικές, ανθισμένες, φυτικές νότες SKU: 5430002193205 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Inca'cao αλείμματα - Χαμηλά σε υδατάνθρακες, χαμηλά σε ζάχαρη, γαστρονομικά, πολυτελή

Inca'cao αλείμματα - Χαμηλά σε υδατάνθρακες, χαμηλά σε ζάχαρη, γαστρονομικά, πολυτελή

«Απλώστε πάστες με έντονη γεύση, για γαστρονομική απόλαυση.» Αυτή ήταν η βασική ιδέα κατά τη δημιουργία αυτών των τεσσάρων εξαιρετικών πολυτελών προϊόντων, χαμηλών σε ζάχαρη και με καταπληκτική γεύση. Εμπλουτισμένα με γκι, πολυκολλαγόνο, λάδι καρύδας οκτάνης, λάδι μακανάμια και άλλα υγιεινά λίπη. Διαθέσιμα ως : - Σοκολάτα Έντονη - Σοκολάτα Φιστίκι - Σοκολάτα Φουντούκι - Καραμέλα Βουτύρου αλμυρού Για να τα ανακαλύψετε και να τα απολαύσετε.
Σοκολάτα με Φουντούκι

Σοκολάτα με Φουντούκι

10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα. Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ) SKU: 5430002193014 Ποιο Πολυόλ: 11,2g Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ Συνολικά λιπαρά: 39,8g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g Υδατάνθρακες: 17,4g εκ των οποίων ζάχαρη: 5g* Πρωτεΐνη: 11,9g Αλάτι: 0,0g Ίνες: 27,9g Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Origine Pure 100% Κολομβία

Origine Pure 100% Κολομβία

Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντικός απορροφητής άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση ενθαρρύνει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς το φοινικέλαιο καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος κακάος εξαιρετικής γεύσης από την Κολομβία διαθέσιμο. Ο κακάος Tumaco της Κολομβίας προέρχεται από ποικιλίες Trinitario. Έχει έντονο σοκολατένιο προφίλ με ευχάριστη πικράδα και χαμηλή οξύτητα. Προέλευση: Κολομβία Περιοχή: Tumaco Ποικιλία: Trinitario Υποδείξεις: Κρεμώδης, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί SKU: 5430002193175 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Origine Pure 100% Βενεζουέλα

Origine Pure 100% Βενεζουέλα

Ο κακάο Rio Caribe Superior αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, όπου τα δέντρα κακάο καλλιεργούνται παράλληλα με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και σχηματίζει μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ προσφέρει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα. Το κακάο Venezuela Rio Caribe Superior προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονο και ισχυρό σοκολατένιο σώμα με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθώδεις νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειροκίνητη συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη ανατροπή ανάλογα με τη θερμοκρασία. Προέλευση: Βενεζουέλα Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε Ποικιλία: Criollo και Trinitario Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθώδεις SKU: 5430002193229 ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ Συνολικά λιπαρά: 52g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g Υδατάνθρακες: 5g εκ των οποίων ζάχαρη: 0g Πρωτεΐνη: 15g Αλάτι: 0g
Προέλευση Βανίλιας Ταϊτής

Προέλευση Βανίλιας Ταϊτής

Για τον τελευταίο αιώνα, σχεδόν όλοι οι χίλιοι παραγωγοί βανίλιας της Πολυνησίας δεν προετοιμάζουν πλέον τις δικές τους βανίλιες (ξηραίνοντας); μαζεύουν τις βανίλιες και τις πωλούν στους λίγους παρασκευαστές που είναι ενεργοί στην περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε παρασκευαστής αποκτά βανίλια από τουλάχιστον εκατό καλλιεργητές που είναι διάσπαρτοι σε ολόκληρο το αρχιπέλαγος. Όλες οι βανίλιες από τις διάφορες φυτείες και νησιά αναμειγνύονται έτσι και προετοιμάζονται ταυτόχρονα. Μόλις εγκαταλείφθηκε η έννοια του terroir, οι βανίλιες δεν ήταν πλέον διακριτές. Μόνο τα φρούτα που έχουν φτάσει σε πλήρη ωριμότητα (σκούρο καφέ χρώμα) επιλέγονται, μια διαδικασία επιλογής παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται με τα σταφύλια για τις "Vendanges Tardives" και τα "Sélections grains nobles" εκλεκτά κρασιά της Αλσατίας. Αυτή η πολύ καθυστερημένη διαδικασία συγκομιδής, μοναδική στην Πολυνησία, καθιστά δυνατή την ενίσχυση της γεύσης και των αρωματικών ποιοτήτων της Ταϊτιανής βανίλιας. Προέλευση: Ταϊτή Περιοχή: Ταχάα Ποικιλία: Ταϊτενσής Υποδείξεις: Πούπουλα, γλυκόριζα, κόκκινα φρούτα SKU: 5430002193113 ποια Πολυόλες: 25g ° Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ Συνολικά λιπαρά: 49g ποιο κορεσμένο λίπος: 30g Υδατάνθρακες: 32g ποιο ζάχαρη: 6g * Πρωτεΐνη: 9g Αλάτι: 0g
Προέλευση Σκοτεινό 70%: Περού

Προέλευση Σκοτεινό 70%: Περού

Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος του είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στην κορυφή των 10 πιο βιοποικιλότητας χωρών στον κόσμο. Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία. Δεδομένου ότι ο κακάος αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι παράγεται οργανικά και είναι πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα. Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποψίες φρουτώδους γεύσης. Προέλευση: Περού Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος Ποικιλία: Τρινιτάριο Υποψίες: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα SKU: 5430002193243 Ποια Πολυόλες: 17,6g ° Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ Συνολικά λιπαρά: 39,6g Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g Υδατάνθρακες: 28,7g Ποια ζάχαρη: 7,6g * Πρωτεΐνη: 12,5g Αλάτι: 0g